Ne propustite ovogodišnji ludi ljetni spektakl u D’or Beach clubu u Istri

White summer party

Ponovno je ono doba godine – vrijeme kada sunce jače sja, glazba postaje glasnija, a party duh bukti kao nikad prije. Pripremite se za veliki spektakl – “Summer Lemon Party” u D’or Beach Clubu u Funtani blizu Poreča koji vas očekuje 31. kolovoza s početkom u 17:00 sati!

Kao što je i predprošle godine na Polidor Beach plaži organizirao party o kojemu se još pričalo dugo nakon njegovog završetka, i ove godine se sprema jednaki, ako ne i još veći, ljetni spektakl! Trostruka organizacija destilerije Aura iz koje stoje Daša i Mishel Sirotić, D’or Beach cluba i obitelji Ukušić te poznatog hrvatskog dizajnera Borisa Ružića granatiraju fenomenalan provod i repeat predprošlogodišnje bijele bajke. Pogledajte kako je to izgledalo 2021.godine u videu ovdje.

Saksofonist na plaži

Dress code nastavlja tradiciju tako da je i ove godine on nešto bijelo, a uz dizajnerski dodir Borisa Ružića, predivna plaža D’or postat će magično mjesto za nezaboravnu zabavu i vrhunsku atmosferu. Glavna zvijezda partyja je najpoznatija hrvatska violončelistica Ana Rucner koja će ukrasiti pozornicu svojom očaravajućom izvedbom. I to nije sve – tu je i Mint Cabaret show koji će svojim vrhunskim nastupom dodati dašak glamura i intrige te vas zasigurno potaknuti da zapjevate i zaplešete.

Summer white party Polidor

A kakav bi to bio party bez vrhunskih pića? I ove godine možete očekivati odličnu ponudu pića, među kojima zasigurno treba istaknuti zlatno nagrađivani Aurin Limoncello – skladan spoj osvježavajuće esencije limuna, raskošnog okusa i sunčanih tonova koji stvaraju voćni liker savršen za ovakve prigode. Uz njega, možete uživati u još jednom piću večeri, Aurinom Gin Karbunu, koji će vam biti divna pratnja za večer punu zabave i dobrog provoda.

Aura Karbun gin

White Party D'or beach club

Odlična glazba, vrhunska ponuda pića te brojna druga iznenađenja su samo neke od stvari koje te očekuju na ovogodišnjem Summer Lemon Partyju u D’or Beach clubu. Stoga, kako ovaj event godine ne bi propustili, rezervirajte svoje mjesto na reservation@dorbeach.com još sutra, 29. kolovoza te budite dio nezaboravnog ljetnog spektakla!

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Pratite destileriju Auru na Instagramu: destilerijaAura

Pratite D’or beach club na Instagramu: dor.beachclub

Pratite Borisa Ružića na Instagramu: borisruzic

Summer Lemon party, D'or beach club Funtana

  • Vrhunski summer party

    Trostruka organizacija destilerije Aura iz koje stoje Daša i Mishel Sirotić, D'or Beach cluba i obitelji Ukušić te poznatog hrvatskog dizajnera Borisa Ružića granatiraju fenomenalan provod i repeat predprošlogodišnje bijele bajke.
  • Limoncello

    I ove godine možete očekivati odličnu ponudu pića, među kojima zasigurno treba istaknuti zlatno nagrađivani Aurin Limoncello. Uz njega, možete uživati u još jednom piću večeri, Aurinom Gin Karbunu, koji će vam biti divna pratnja za večer punu zabave i dobrog provoda.