U Istri otvoreno novo mjesto za sve ljubitelje dobre hrane

Prošlog je petka u Tinjanu, otvoren novi restoran sa zanimljivim pristupom. Svojim će gostima nuditi ono najbolje od lokalnih namirnica, hranu pripremljenu po tradicionalnoj istarskoj recepturi uz neke nove elemente koje možda do sada niste imali priliku probati.

Aleksandar Grabar i Marko Bačić vlasnici su novog restorana Tinjanski Vijulin koji je prošlog petka imao svečano otvorenje. Mjesto je ovo koje ima sve ono što očekujete od restorana u koji se dolazite opustiti, dobro provesti i uživati u odličnoj hrani. Sve je to ponuđeno u lijepo uređenom ambijentu, a kvalitetna usluga osigurava i ugodnu atmosferu na koju su gosti posebno dobro reagirali.

Kvalitetna tradicionalna ponuda s novim elementima

Tinjanski Vijulin u svojoj će ponudi imati namirnice isključivo iz lokalnih krajeva, kako bi na svakom tanjuru prikazali bogatstvo i kvalitetu domaće ponude. Posebno je potrebno naglasiti vrhunsku selekciju kvalitetnih pršuta i to istarskog, španjolskog i dalmatinskog. Osim toga, gosti će ovdje imati priliku uživati u ručno rađenoj domaćoj tjestenini u integralnoj verziji i istarskoj maneštri pripremljenoj po prepoznatljivoj tradicionalnoj recepturi.

Odlučili su ponuditi nešto novo i to bi se posebno moglo svidjeti svim ljubiteljima pizze. Pizze pripremaju u peći najmodernije tehnologije, a dio ponude je crna pizza koja se radi od crnog brašna s aktivnim ugljenom.

Odlična atmosfera na otvorenju

Veliki broj uzvanika na otvorenju imao je priliku uživati u raznovrsnoj ponudi hrane, a pizzaiolo iz Italije pripremao je pizze po originalnoj talijanskoj recepturi. Za atmosferu su se pobrinuli bend i DJ tako da se cijela večer pretvorila u vrhunsku zabavu.

Ako je suditi po večeri otvorenja ovo će biti mjesto koje trebate posjetiti kada se nađete između Poreča i Pazina i mjesto na koje će se mnogi rado vraćati.

Saznajte o kojim sam sve restoranima pisala ovdje.

Tekst i fotografija: Andrea Pančur