Super ideja istarskog restorana i tapas bara iz Pule

Žan Peruško restoran Lanterna Pula

Ova je izolacija u potpunosti promijenila način na koji živimo, radimo i uživamo. Mnogo je tu izazova, ali posebno je teško ugostiteljima koji su morali u potpunosti zatvoriti svoje poslovanje. Na našu sreću, ima i onih koji su pronašli način za prilagoditi se situaciji. Restoran i tapas bar Lanterna u Puli su jedni od tih. 

Restoran Lanterna Pula

Restoran i tapas bar Lanterna poznat je prije svega po tradicionalnim specijalitetima kontinentalne i mediteranske kuhinje. Već 35 godina privlače goste koji uživaju u autohtonim recepturama i kvalitetnim sezonskim namirnicama. Ono što je svakako zanimljivo napomenuti je vinska karta. Ne znam jeste li znali da imaju jednu od najvećih i najpriznatijih vinskih karti u Istri, a većinu toga iz ponude toče na čaše pa je ovo gostima odlična prilika probati vrhunska vina. 

Tapas bar Lanterna Pula

Kako su se prilagodili nastaloj situaciji?

Svjesni su toga da nam je svima polagano dosta domaće kuhinje, pripreme i izmišljanja obroka, i da će veliki broj nas jedva dočekati da sve bude sigurno i da možemo ponovo uživati u restoranima i wine barovima. Baš zato došli su na ideju koju ja svakako planiram iskoristiti. Kod njih možete kupiti vaučer sada, po manjim cijenama, a iskoristiti kada god želite. 

  • Vaučer za dvije osobe u tapas baru – 150 kuna 
  • Vaučer za degustacijski ručak ili večeru (5 sljedova s vinima) – 350 kuna 
  • Vaučer za degustacijski ručak ili večeru (7 sljedova s vinima) – 450 kuna 
  • Vaučer za degustacijski ručak ili večeru (9 sljedova s vinima) – 600 kuna 

Kako do vaučera? 

Svoj vaučer možete kupiti tako da im se javite preko Facebooka ili Instagrama. 

Oni vam isti dan šalju vaučer poštom, a vi onda s vaučerom samo čekate dok proglase da je sigurno ići u restorane. Jedna osoba može kupiti neograničeni broj vaučera, a ovo je odličan način da podržite restoran i malene lokalne dobavljače. Nemojte poslije žaliti što niste na vrijeme iskoristili ovu priliku. 

Pratite restoran na Instagramu: lanterna_pula

Zanima vas još zanimljivih priča? Provjerite neke od novijih tekstova.

Andrea PančurRESTORAN LANTERNA, PULA

  • SUPER IDEJA

    Restoran Lanterna snalazi se u ovoj novonastaloj situaciji i izbacuje vaučere po super cijenama.
  • ZAKLJUČAK

    Iskoriste priliku i uživajte u restoranu Lanterna i Tapas baru prvom prilikom, nećete požaliti!