Ružičasto druženje u Laubi

Pink day

U Laubi je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen 9. Pink Day – festival posvećen rosé vinima (zajedno sa svojim „festivalom u festivalu“ posvećenim ekstra djevičanskom maslinovom ulju ) GREEN IN PINK  by Romerquelle /službena voda festivala. Festival se ove godine po prvi puta održava tijekom čak dva dana:  u subotu 21. i nedjelju 22. svibnja 2022.  u prekrasnoj  Laubi – kući za ljude i umjetnost.

U opuštenoj atmosferi uz Bottega prosecco započelo je ružičasto druženje s medijima, predstavljen program i noviteti festivala, a nakon službenog dijela koji je također protekao spontano uz dobru atmosferu prisutnih novinara, urednika te dijela WOWica, na kraju se uživalo uz fine zalogaje i Kutjevo rose!Pink day

Pink dayCijenjenim medijima obratila se osnivačica i direktorica festivala Sanja Muzaferija te najavila uz izlagače rosé vina i maslinovih ulja, i veliku novost – Pink Mixology, priču u okviru koje će posjetitelji moći kušati i ružičaste ginove, tonic watere i koktele! 

Uz kušanje vina, kao i uvijek na Pink Dayu – nude se edukativni sadržaji i zabava. Zanimljiv je program radionica rosé vina, kao i maslinovih ulja i Pink Mixology.*Raspored radionica i prijave na njih možete naći niže u priopćenju.

Predstavljena je i kampanja #IjaSamDomaćica sponzora i partnera Pink Daya te se medijima obratila i Marina Knežević direktorica službe marketinga Kraša. Riječ je o društveno odgovornom projektu  kojem je cilj da u društvu osvijesti da žene u svakom poslu, pa tako i enologij, vinarstvu, maslinarstvu, novinarstvu, odvjetništvu, menadžerstvu (…nastavite niz), uz svoj redovan posao svakodnevno vode i brigu o kućanstvu. Važno je podsjetiti da je posao  domaćice itekako zahtjevan i složen, a da u našem društvu ima puno prostora za napredak kad je riječ o pravednijoj raspodjeli kućanskih poslova među svim članovima obitelji.I ja sam domaćica

PINK DAY je sretan da među svoje partnere ubraja i Premium Visa Card, DS Automobiles i  Romerquelle koji je poseban pokrovitelj festivala ekstra djevičanskog maslinovog ulja Green in Pink.

PINK DAY će i ove godine ponovno okupiti veliki broj posjetitelja odjevenih u ružičasto ili ukrašenih ružičastim, željnih druženja – osobito nakon svega što nas je u posljednje vrijeme zadesilo – istaknula je Zrinka Jelić – Belinić, izvršna direktorica festivala.

Festival prijatelj ovaj puta je VAPT  a Pink Day se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH  te se na konferenciji medijima obratila izaslanica ministrice poljoprivrede, gospođa Sandra Zokić, ravnateljica Uprave za poljoprivreno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište i izrazila zadovoljstvo da PINK DAY festival radi na promidžbi vinogradarstva i maslinarstva.LaubaPINK DAY će i ove godine ponovno okupiti veliki broj posjetitelja odjevenih u ružičasto ili ukrašenih ružičastim, željnih druženja – osobito nakon svega što nas je u posljednje vrijeme zadesilo – istaknula je Zrinka Jelić – Belinić, izvršna direktorica festivala.

I na kraju. Ali ne najmanje važno, veselimo se i After Partyju u suradnji s Laubom, koji će se odvijati na otvorenom – ispred Laube a nakon završetka izlagačkog dijela prvog dana festivala, u subotu od 19 sati uz glazbeni program i ponudu ružičastih pića. laubaVjerujemo da je sve ovo dovoljan razlog da se 21. i 22. svibnja navratite u Laubu i obojite svoj dan ružičastom bojom! Neka vam dani(i) bude(u) Pink Day

RASPORED RADIONICA:

SUBOTA 21.05.2022.
13.00 – 14.00
Masterclass  „VAPT rosé vina“ powered by Premium Visa
Voditelji: Dino Kušen i Juraj Dusper

15.00 – 16.00
Maslinovo ulje: „Autohtone sorte Hrvatske“
Voditelj:  Edi Družetić

17.00 – 18.00
Miksologija: „Pink Mixology“ powered by Double Dutch
Voditeljica: Natali Borić 

NEDJELJA 22.05.2022.
11.00 – 12.00 sati
„Rosé od autohtone sorte svrdlovina“ powered by Ministarstvo poljoprivrede
Voditeljica: Nikolina Paleka mag. ing. agr.

PINK DAY info za radionice i ostale upite  možete pratiti na webu: https://pinkdayzagreb.com/
ili direktno na mail; zrinka.belinic@zevent.hr ili mobitel 091 3400 974

Kao i na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/PINK-DAY-166888780125529/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pinkdayzg 

Fotografije: Rene Karaman i Mario Drausnik

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

Lauba, Zagreb

  • PINK DAY

    Pink Day – festival posvećen rosé vinima.Festival se ove godine po prvi puta održava tijekom čak dva dana:  u subotu 21. i nedjelju 22. svibnja 2022.  u prekrasnoj  Laubi – kući za ljude i umjetnost.
  • SANJA MUZAFERIJA

    Cijenjenim medijima obratila se osnivačica i direktorica festivala Sanja Muzaferija te najavila uz izlagače rosé vina i maslinovih ulja, i veliku novost – Pink Mixology, priču u okviru koje će posjetitelji moći kušati i ružičaste ginove, tonic watere i koktele!