Ovo Valentinovo Lika je idealno mjesto za zaljubljene

Lika
Bliži se najromantičniji dan u godini, a vi još niste odlučili gdje ćete odvesti svoju bolju polovicu. Ove godine idealan način za proslaviti ljubav je bijeg u Liku gdje je sve moguće.

Mrzlin Grad priprema najčarobnije Valentinovo do sad

Mrzlin Grad, u srcu Like, u Korenici je za vas pripremio jedinstveni boravak za vikend pred Valentinovo. Osnovali su ga prije 17 godina Branko i Sonja, lovački par koji je ostvario svoje snove živeći u planini sa svojim životinjama, uživajući u pogledu na Ličku Plješevicu i pripremajući svježa domaća jela za sebe i njihove goste. Ostvarili su svoj san o kući u srcu prirode, svega 15 kilometara od Plitvičkih jezera, jednog od najljepših nacionalnih parkova na svijetu.

Mrzlin Grad

Lika kao prekrasna scena za zaljubljene

Šarmantna lovačka kuća, bila je inspiracija za ovaj prekrasan kompleks koji se sastoji od dvije smještajne kuće, bazena i restorana otvorenog tipa. Ova drevna ljepotica ugostit će vas za nezaboravan vikend zaljubljenih s 12.02. na 13.02. U sklopu vašeg romantičnog paketa čeka vas večera za dvoje u 4 slijeda, koja će dokazati da ljubav zaista ide kroz želudac. Uz glazbu i čašu pjenušca odvest će vas u noć za pamćenje. Poklon iznenađenja za vašu voljenu čeka vas u sobi. Ujutro možete nastaviti romantiku uz slastan doručak za dvoje uz nadoplatu. Piće se plaća po potrošnji, a cijena paketa je 1999,00 kn po paru.

Mrzlin Grad

Lika će vam prirediti mnogo romantičnih trenutaka

Zašto baš Lika? Zato što vas čeka eksplozija romantičnih trenutaka, a pritom niste morali putovati daleko da bi napravili savršeno iznenađenje za voljenu osobu. Lika donosi drugačiji osjećaj romantike, idealan odmak od užurbanosti i vreve svakodnevnog života.

Lika

Za više informacija i rezervacije nazovite na 0952303763.

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: mrzlin.grad.plitvice

Fotografije: Rene Karaman

MRZLIN GRAD, LIKA

  • VALENTINOVO

    Bliži se najromantičniji dan u godini, a vi još niste odlučili gdje ćete odvesti svoju bolju polovicu. Ove godine idealan način za proslaviti ljubav je bijeg u Liku gdje je sve moguće.
  • MRZLIN GRAD

    Mrzlin Grad, u srcu Like, u Korenici je za vas pripremio jedinstveni boravak za vikend pred Valentinovo. Osnovali su ga prije 17 godina Branko i Sonja, lovački par koji je ostvario svoje snove živeći u planini sa svojim životinjama, uživajući u pogledu na Ličku Plješevicu i pripremajući svježa domaća jela za sebe i njihove goste.