U zagrebačkom Bistro & caffe baru Ambar predstavljen slasni projekt KnedlicaDA BAR!

KnedlicaDA BAR!

Na jednom od najljepših zagrebačkih trgova, popularnom Britancu, preciznije, Ilici 67, jučer je predstavljena novost na domaćem gastro nebu – KnedlicaDA! BAR!

KnedlicaDA BAR! Nudi najslasnije kuglice od od krumpirova tijesta

Pred oko dvadeset novinara i food & gastro blogera, svega nekoliko mjeseci nakon same ideje o prvim zagrebačkim knedlicama, svjetlo su ugledale slasne kuglice od krumpirova tijesta u čak 17 okusa. Predstavnici tvrtke koja stoji iza projekta KnedlicaDA! BAR! u obraćanju okupljenima kratko su opisali svoj poslovni put i pozvali sve prisutne na kušanje knedlica. „Veliko nam je zadovoljstvo što možemo predstaviti ovaj slastan desert u njegovom najboljem izdanju.

KnedlicaDA BAR!

Sve je počelo kada smo shvatili da bi metropoli stvarno dobro došao jedan ovakav „oblizek“, topla knedlica za marendu, brzinsku okrepu, ili čak cijeli obrok pa smo angažirali slavnu Petru Jelenić, majstora slastičarstva Amira Karalića te tim kuhara iz Gastronomada te danas imamo 13 slatkih i 4 slana okusa!“

Probrane namirnice najviše kvalitete za knedlice

U ponudi su retro knedlice s umakom od kajsije, preko pistacije, lješnjaka i badema, višnje, cheesecakea i smokve, kikirikija, nutela kreme, keksa, sve do hita večeri – onih s makom. Slane varijacije plijene kombinacijama probranih namirnica – pršuta, sira, sedam vrsta gljiva, piletine i šparoga te našeg favorita – knedlice punjene čvarcima, usitnjenom kobasicom od crne slavonske svinje i Ricotta sirom.

KnedlicaDA BAR!

Među probranom ekipom koja je došla na premijeru bili su prisutni i neuništivi gastrofil Rene Bakalović i jedna od naših najvećih stručnjakinja za prehranu Prof.dr.sc. Darija Vrandešić Bender, a event su moderirali Kasandra Draganić s portala Vilicom kroz Hrvatsku i takozvani voditelj Domagoj Jakopović Ribafish, koji je više jeo nego predstavljao knedlice.  „Ovo je tek početak, ne namjeravamo stati na ovih 17 okusa te ćemo razvijati nove, uzbudljive kombinacije okusa. S našim knedlicama u kojima su samo probrane namirnice najviše kvalitete pratit ćemo sezonalnost namirnica i našim gostima uvijek ponuditi neko iznenađenje.“ , rekli su nam članovi tima KnedlicaDA! BAR

Rene Bakalović

predstavljanje knedlica

KnedlicaDA! BAR otvorena je svakoga radnog dana od 8:00 do 23:00 h

Kako nitko od prisutnih nije uspio probati svih 17 okusa, pala su obećanja da se testiranje nastavlja pa je guštanje uz široku paletu vina Enosophia potrajalo i dulje od planiranog. Bistro & caffe bar Ambar i ovog se puta pokazao kao sjajan domaćin s ugodnom, velikom i prozračnom dvoranom ukrašenom vitrinom s desecima neodoljivih knedlica. Posjetite ih i vi, svakoga radnog dana od 8:00 do 23:00 h ili ih naručite preko aplikacija Wolt i Glovo, a svoje sugestije slobodno dajte na društvenim mrežama KnedlicaDA! BARa i Bistro & caffe bara Ambar. Garantiramo vam da se nećete zaustaviti samo na jednoj!

Enosophia

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite na Instagramu: knedlica_da_bar

KnedlicaDA BAR!, ZAGREB

  • KnedlicaDA BAR!

    Na jednom od najljepših zagrebačkih trgova, popularnom Britancu, preciznije, Ilici 67, jučer je predstavljena novost na domaćem gastro nebu – KnedlicaDA! BAR!
  • 17 OKUSA

    U ponudi su retro knedlice s umakom od kajsije, preko pistacije, lješnjaka i badema, višnje, cheesecakea i smokve, kikirikija, nutela kreme, keksa, sve do hita večeri – onih s makom. Slane varijacije plijene kombinacijama probranih namirnica - pršuta, sira, sedam vrsta gljiva, piletine i šparoga te našeg favorita - knedlice punjene čvarcima, usitnjenom kobasicom od crne slavonske svinje i Ricotta sirom.