Vinski foto safari spaja ljubitelje dobrog vina i fotografije u Motovunu

Foto safari Motovun

Nakon uspješnih vinskih foto safarija u Baranji, lovci na dobar kadar i fotografiju praćeni dobrim vinom i društvom, dolaze nam 3. listopada u goste u Motovun! Široke duše i s osmijehom, u goste nose i svoja vina, kulen i slaninu, ali i tamburaše! Motovun ih čeka raširenih ruku u svojim vinogradima, s Teranom Istrijanom i tartufima! Ovo će biti zaista jedinstveno iskustvo, gdje možete uživati u šetnji vinogradima, kušajući baranjska i motovunska vina, uz degustaciju tartufa i baranjskih delicija! Pravi spoj istoka i zapada, Baranje i Slavonije, graševine i malvazije, kulena i tartufa!

Ništa ne spaja ljude kao dobra hrana, vino i fotografija, kojom čuvamo uspomene. Pođite s nama i stvorite si zaista nezaboravnu uspomenu kroz ovo jedinstveno iskustvo!

Motovun

Program:

Sastanak u 10.00 h u hotelu Roxanich, gdje ćemo se svi okupiti uz piće dobrodošlice. Naš safari kreće od hotela Roxanich, gdje ćemo vidjeti jedinstveni vinski podrum, nastavlja se kroz tunel stare pruge Parenzane, kroz vinograde, preko malog brežuljka Šandrin gdje nas čeka savršeni piknik i foto point, nazad do podno Motovuna, do vinarije Tomaz, gdje ćemo završiti našu kružnu šetnju, na kojoj ćemo kušati vina čak 11 vinara te degustirati delicije Istre i Baranje, od tartufa do kulena. Lokalni autobus vozi nas u grad, gdje nas, unutar vrta zidina čekaju vina i tamburaši i zabava do večernjih sati.

Predviđeno trajanje izleta je 10.00 – 16.00 (u 16.00 dolazi autobus i vozi u Motovun), odnosno zabavni dio unutar zidina do 19.00.

Predviđene su 2 grupe u turnusima 10.00 – 16.00 i 11.00 – 17.00

Cijena po osobi : 350 kn

Foto safari Motovun

Cijena uključuje :

  • Degustaciju 11 vina (4 baranjskih i 7 motovunskih vina) Baranjska vina : Vinarija Josić, Vina Vukoje, Vinarija Kusić, Vina Pinkert. Motovunska vina : Roxanich, Novak, Fakin, Tomaz, Benvenuti, Bertoša, Valenta.
  • Degustaciju proizvoda s tartufima (namaz od tartufa, sir i salama s tartufima, ulje od tartufa) Miro Tartufi i piknik s baranjskim delicijama (kulen, kobasica, slanina) OPG Petar Dubrovac
  • Čaše za degustaciju s nosačem (nepovratno je i ostaje vam za poklon)
  • Mapa s oznakama za pauzu
  • Prijevoz autobusom do centra i nazad na parking
  • Besplatan parking
  • Licencirani vodiči
  • Organizacija i priprema putovanja

NAPOMENA : predviđena staza u obilasku je duga 10 km i ocjena težine je lagano i srednje teško. Hodanje je laganim tempom uz usputno fotografiranje. Najduže hodanje između vinara je predviđeno oko 30 min. Hodanje je po asfaltu, makadamu i zemlji (vinogradima).

Obavezna je udobna, sportska obuća i odjeća i boca vode. Preporučujemo šešir, štapove za hodanje, rezervnu majicu, jednu majicu dugih rukava ili šuškavac.

Ako ste zainteresirani za smještaj, možemo Vam ponuditi sljedeće hotele po posebnoj ponudi :

Hotel Kaštel, Motovun : soba s doručkom 825 kn, Hotel Roxanich, Motovun : soba s doručkom 1.060 kn, Villa Borgo, Motovun, soba s doručkom 530 kn.

Sve informacije i rezervacije : darija@travelatico.com ili preko google obrasca: https://forms.gle/iRs2AmMMqfaQQXicA 

Organizatori događanja Go2Baranja, Travelatico i Turistička zajednica Općine Motovun se vesele Vašem dolasku!

 

 

 

 

 



IZLET FOTO SAFARI U MOTOVUNU

  • SPOJ BARANJE I ISTRE

    Vrhusnki izlet kojeg ćete sigurno još dugo pamtiti. Spoj Baranje i Istre u Motovunu.
  • PROGRAM

    Degustaciju 11 vina (4 baranjskih i 7 motovunskih vina), degustacija Miro tartufa, piknik s baranjskim delicijama OPG Petar Dubrovac