U centru Poreča otvorena Casa Manzolin wine & food by Poletti

Otvorenje Casa Manzolin

Poreč je dobio novo mjesto za druženje koje ima sve. Na sreću svih koji vole uživati u kvaliteti, ovdje su se spojili jedan poznati vinar i vrhunska kuharica – najbolja moguća kombinacija. Casa Manzolin by Poletti otvorena je u staroj jezgri Poreča u krugu partnera, obitelji i prijatelja koji su brzo ispunili prostor.

Terasa Casa Manzolin Poreč

Poznata istarska vinska obitelj Poletti u suradnji s Jasnom Matić, mnogima poznatoj iz popularne kulinarske emisije 321 kuhaj, otvorila je ovog vikenda vrata svoje Casa Manzolin Wine & Food lokacije. Radi se o mjestu u samoj jezgri Poreča s pogledom na Eufrazijevu baziliku iz 6 st., na kojem ćete moći probati hvaljena vina Poletti i probati specijalitete istarske kuhinje. 

Vino Poletti

Otvaranje nakon dvije godine radova 

Otvaranje ovako nečega u području koje je pod zaštitom konzervatorija, samo po sebi je kompliciran pothvat, a cijela situacija u državi i svijetu dodatno je usporila cijelu priču. Ipak, izgleda da je ovom projektu bilo suđeno da zaživi. Među gostima bio je i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić koji je uz svečano otvaranje pjenušca posebno pohvalio cijelu priču.

Gradonačelnik Loris Peršurić na otvorenju Casa Manzolin

Ugodna i zabavna atmosfera, koju Pijero uvijek uspije stvoriti, nije izostala ni ovog puta, a kako sam navodi, otvaranje projekta na kojem toliko radiš, poseban je osjećaj: “Radovi su trajali dvije godine i bilo je tu svega. Puno ulaganja, rješavanja problema koje očekuješ i prilagođavanja situacijama koje ne očekuješ. Ali sada kada smo napokon došli do otvaranja, bilo je vrijedno svega toga. Jedva čekamo da gosti vide ovo sve i uživaju u onome što smo pripremili.” 

Vino Poletti

Istarski specijaliteti

Mjesto koje će podići razinu kvalitete ponude u Istri 

Jasna Matić i obitelj Poletti, Piero i Loredana sa sinom Matteom predstavljaju grupu ljudi koji svoj posao rade iz ljubavi i pokreće ih neka posebna strast. To se sada spojilo u nešto što će goste ostavljati bez teksta. U ponudi će imati vina Poletti i ostale istarske vinare, a od hrane će to biti istarski specijaliteti s malo kreativnijim pristupom. 

Bar Casa Manzolin

Prostor je ovo koji može primiti 80 gostiju, a s radom su već počeli. Casa Manzolin mjesto je koje treba biti na popisu svima koji dolaze u Istru ili su ovdje u prolazu. Ovo je svakako još jedan razlog zbog kojeg se isplati stati u Poreču. 

Pratite ih na Instagramu: casa_manzolin

Fotografije: Andrea Pančur

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur



CASA MANZOLIN WINE&FOOD BY POLETTI, POREČ

  • OBITELJ POLETTI

    Poznata istarska vinska obitelj, Loredana i Piero Poletti zajedno sa sinom Matteom otvaraju mjesto gdje ćete direktno moći uživati u njihovim vinima u centru Poreča.
  • JASNA MATIĆ

    Mnogima poznata iz popularne kulinarske emisije 321 kuhaj zajedno s obitelji Poletti najbolja su moguća kombinacija za gastro užitak.