Napokon stigla odlična SNOGOO kava kao iz kafića!

Snogoo kava za van

Ja prva imam problem gdje popiti dobru kavu kad sam u gradu, kafići su zatvoreni, kave po kioscima i nisu baš nešto. Ne želim baš piti zaslađenu vodu s okusom kave. Veliki sam obožavatelj kave pa mi je jako bitna kava koju pijem. Nažalost do sad nismo imali priliku piti kavu u zrnu s nogu, već samo u kafićima. Dobro uigrana ekipa iz Francka u pravo vrijeme je napravila nešto što nam je trebalo u situaciji u kojoj nema kafića i onog okusa kave ne koji smo navikli. Pripremili su nam nešto skroz inovativno, SNOGOO kava. 

Kavu SNOGOO ili kako bismo mi to pročitali, s nogu, prva je kava u zrnu koju možete pronaći u svim Pan Pek pekarama, a radi se o samoposlužnom aparatu koji, za razliku od onoga na što smo navikli, nudi kavu vrhunske kvalitete. Još zanimljivije je da je aparat povezan aplikacijom, omogućuje beskontaktno plaćanje, pruža mogućnost skupljanja bodova i naravno uživanja u okusu na koji ste navikli i koji sada možete ubaciti u svaki svoj raspored. 

Kava u zrnu

Zašto volimo okus kave iz kafića?

Ispijanje kave u kafiću i uživanje u tom okusu više je od same konzumacije i velikom broju ljudi to je jedan od rituala u kojem uživaju svaki dan. Za većinu je to poseban doživljaj i gledaju na to kao na tih nekoliko minuta koje svaki dan uzmu za sebe. Kao i mnoge druge stvari, u trenutnoj situaciji taj ritual zamijenjen je uzimanjem kave za van, koja do sada nije imala taj okus kave iz kafića koji volimo. 

Snogoo Franck

SNOGOO kao koncept u pravo vrijeme

Upravo je s tom idejom nastao SNOGOO, a pazili su stvarno na sve detalje. Radi se o aparatu koji u sebi ima kavu u zrnu kako bi postigli okus vrhunske kremaste kave koji volimo. Osim u espresso napitcima možete uživati u instant cappuccinima raznih okusa, čokoladi te čajevima posluženim u eco-friendly čašicama.

Za plaćanje čak ti ni ne trebaju kovanice, ali ako ih baš imaš viška primaju i kovanice. Aparat je naime povezan s aplikacijom SNOGOO preko koje možeš plaćati svoju kavu, skupljati bodove koje ćete moći zamijeniti za besplatne napitke. Osim toga, žlica i šalica se recikliraju, pa tako paze i na okoliš. Rekla sam vam da su na sve mislili. 

Aplikacija Snogoo

Franck posebnu brigu posvećuje kvaliteti i odabiru sirovine tako da u svakom trenutku zna koje zrno kave potječe s koje plantaže i od kojeg uzgajivača, osiguravajući na taj način konačnu kvalitetu napitka u vašoj šalici.

Cijeli koncept predstavlja nešto novo kod nas i to točno u trenutku kada nam je potrebno. U kafiće još ne možemo, ali to ne znači da se morate odreći onog užitka ispijanja kave odličnog okusa koju niste morali sami pripremiti. Skini svoju aplikaciju Snogoo App i saznaj gdje su sve aparati.

Prati ih na Instagramu Snogoo.hr

Pratite ih na Facebooku: snogoo.hr

Pratite Andreine priče: andrea_pancur



SNOGOO KAVA, FRANCK

  • KAVA KAO IZ KAFIĆA

    Napokon možemo piti kavu kao iz kafica koju trebate probati. Zašto? Zato jer imaju kavu u zrnu.
  • PAN PEK

    Potražite finu kavu u svim Pan Pek pekarama i uživajte u svakom gutljaju.