Poznati chef Deni Srdoč otvara wine bistro Hidden u Rijeci

Chef Deni Srdoč

Jedini hrvatski chef koji je dobio Michelinove zvjezdice u dva restorana, sada sprema novu vrhunsku gastro priču. U centru Rijeke otvara wine bistro Hidden, bistro koji će kreirati  jela ovisno o dostupnim namirnicama u tome periodu godine i savršeno ih slagati uz vina poslužena u restoranu.  

Tridesetogodišnji Deni Srdoč svoju ljubav i strast prema kuhanju duguje baki, koja mu je bila inspiracija za odabir karijere i odluku da upiše privatni kulinarski institut Oliva Allegra u Splitu. Najmlađi kuhar Hrvatske koji je nagrađen Michelin zvjezdom predvodi tim prestižnog rooftop restorana i loungea Nebo,a donio je Michelinovu zvjezdicu restoranu Draga di Lovrana.

Sada sprema novi spektakl za gastroljupce. Ideja iza Hidden bara je doslovno da se chefovi upute ujutro do Riječke tržnice i uzmu sve što treba za taj dan tako da kvaliteta bude na nivou a isto tako i da se kontrolira održivost bistroa.

Hidden wine bistro

 Vinska karta će brojati oko 150 različitih etiketa vina koja će dolaziti iz Hrvatske pa sve do novog svijeta tako da može se zadovoljiti sve ukuse gostiju.Vina će se moći uz konzumiranje u bistrou također uzeti i za doma po povoljnijim cijenama.

Deni Srdoč zaslužan je za stvaranje koncepta, stvaranje izvrsnog tima kojeg će i sam educirati i razvijati te voditi taj objekt kao vlasnik koji će biti potpora u svakome pogledu. 

Kuhanje u bistrou ipak prepušta novim snagama jer team koji će biti postavljen će biti i više nego adekvatan za stvaranje novih standarda bistroa u Rijeci. Time i ostvaruje svoju želju da stvara nove kuhare koji će se kroz bistro moći izraziti i stvoriti svoj put.

Nebo restaurant je i dalje mjesto gdje će Deni stvarati svoje kreacije i provoditi većinu svoga vremena. 

Wine bistro Hidden

U Rijeci fali ovakav tip bistroa te sa svojim stilom rada će biti podoban za sve koje zanima fina inovativna bistro hrana i dobra vinska karta.

Dojam koji bi gost trebao dobiti u Hiddenu je izvrsna bistro hrana, veseli servis koji je educiran o vinima koja služe te zabavna atmosfera.Bistro će raditi pet dana u tjednu, zatvoren prvog mjeseca u godini da se radnici mogu odmoriti te će primati oko 50 gostiju. 

Planirano otvorenje Hidden wine bistroa je polovica Travnja.

Svatko tko ima želju postati dio tima ove priče se slobodno može javiti na deni.srdoc@gmail.com

 

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur

Pratite Denija Srdoča na Instagram: denius_maximus

 



RIJEKA

  • DENI SRDOČ

    2018. godine proglašen najboljim mladim kuharom u Hrvatskoj i mladim talentom godine od strane Gault & Millau.
  • WINE BISTRO HIDDEN

    U centru Rijeke otvara wine bistro Hidden, bistro koji će kreirati  jela ovisno o dostupnim namirnicama u tome periodu godine i savršeno ih slagati uz vina poslužena u restoranu.