Majstorica sourdough tijesta Dragana Dujić otkriva tajne izrade ovog hit kruha, prijavite se na radionicu!

Dragana Dujić

Pozivamo vas na jedinstvenu radionicu pripreme sourdough kruha u subotu 26.10. 2024. koju vodi Dragana Dujić iz Pule poznata po svom predivnom Instagram profilu 321_mijesi! Izrada ovog kruha posljednjih je godina postala pravi hit u kućanstvima diljem svijeta, a razlog tomu je tijesto nevjerojatno finog okusa i prozračne teksture. Ako ste oduvijek željeli naučiti tajne izrade ovog ukusnog i zdravog kruha, ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

Radionica će se održati u Umagu, u Gushtaoni Barboj, gdje ćete korak po korak, kroz 5 do 6 sati uz Draganu učiti kako pripremiti vlastiti sourdough kruh. Svaki polaznik imat će priliku izraditi vlastiti kruh, dok će Dragana dodatno pokazati pripremu focaccie kako biste vidjeli razliku u hidrataciji tijesta. Polaznici dolaze praznih ruku – sav materijal i oprema biti će osigurani, a na kraju će svi dobiti recepte i upute za ponijeti kući, kao i Draganinu podršku nakon radionice putem društvenih mreža i telefona.

Radionica je namijenjena svima – i početnicima i iskusnim pekarima, a osim učenja, imat ćete priliku degustirati kruh, focacciu i cimet rolice koje će se zajedno pripremati. Kao što smo naveli, broj mjesta je ograničen na 6 do 7 polaznika pa požurite rezervirati svoje mjesto na vrijeme. Cijena radionice je 100 eura, a u planu su i buduće radionice, uključujući i one u Puli. Prijavite se i otkrijte čaroliju izrade sourdough kruha uz Draganu!

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

 

Radionica sourdough kruha, Umag

  • Dragana Dujić

    Majstorica za sourdough kruh koja je svoj hobi i ljubav prema tijestu prenesla na svoje društvene mreže i postala je pravi hit na Instagramu
  • Sourdough kruh

    Izrada ovog kruha posljednjih je godina postala pravi hit u kućanstvima diljem svijeta, a razlog tomu je tijesto nevjerojatno finog okusa i prozračne teksture.