Beogradski Thyme Street Cuisine u Al Dente-u: Neponovljiv kulinarski doživljaj

Beogradski Thyme Street Cuisine u Al Dente-u: Neponovljiv kulinarski doživljaj – spoj inovativnog street fooda i fine dininga – 05.10.2024.

Rovinjski restoran Al Dente i njegov glavni chef Aleksandar Dimitrijević, jedan od perspektivnijih chefova na regionalnoj sceni, koji donosi svoje bogato iskustvo iz Michelin-ovih restorana, 5. listopada 2024. bit će domaćini neobičnog gostovanja inovativnog koncepta „Thyme Street Cuisine“ Ovaj jedinstveni kulinarski doživljaj nadilazi granice klasične ulične hrane, spajajući inovacije i osobni pečat vrhunskih kuhara kako bi popularna „street food“ jela pretvorili u prava gastronomska remek-djela. Posjetitelji će imati priliku uživati u jedinstvenim jelima koja predstavljaju spoj inovativne ulične hrane i fine dininga. Ovaj događaj obećava izvanredan gastronomski doživljaj koji spaja najbolje od svjetskih kuhinja s kreativnošću i strašću lokalnih majstora.

Tko stoji iza koncepta „Thyme Street Cuisine“?

Glavni pokretači ovog impresivnog projekta su kuhari Nenad Atanasković, Nikola Rosić, Krsta Simović i Lazar Svrkota. Nenad Atanasković, inovativni šef i jedan od suosnivača „Thyme Street Cuisine“, prošao je kroz prestižne kulinarske škole i kuhinje diljem svijeta. Svoje putovanje započeo je na poznatoj školi Le Cordon Bleu u Londonu, gdje je stekao temeljno obrazovanje pod vodstvom renomiranih učitelja. Osim svog rada u „Thyme Street Cuisine“, Nenad je također sudac u prestižnom kulinarskom showu MasterChef Srbija, što dodatno potvrđuje njegovu poziciju na globalnoj kulinarskoj sceni.

Nikola Rosić unosi element kulinarske strategije u njihov tim. Sa iskustvom iz poznatih Michelin-ovih restorana u Norveškoj, kao i iz nekih od najboljih restorana u Srbiji, Nikola se afirmirao kao pravi lider i rukovoditelj razvoja unutar njihove platforme. Krsta Simović, također suosnivač „Thyme“-a, od djetinjstva pokazuje ljubav prema kuhanju. Kroz godine rada u poznatim beogradskim restoranima izgradio je bogato iskustvo kao kuhar i šef.

U Rovinj dolazi uz Nenada Atanaskovića i Krstu Simovića, a pridružit će im se i Lazar Svrkota, šef kuhinje i zvijezda u usponu, koji također predstavlja ovaj inovativni koncept. Svaki od njih unosi svoje bogato iskustvo i ljubav prema gastronomiji u stvaranje jedinstvenog iskustva koje nadilazi

klasičnu percepciju ulične hrane.

Thyme Street Cuisine u Al Dente-u: Neponovljiv kulinarski doživljaj

Nemojte propustiti priliku iskusiti nešto potpuno novo i uzbudljivo na rovinjskoj gastronomskoj sceni. Rezervacije su otvorene – osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Očekuje vas večer ispunjena vrhunskim okusima i nezaboravnim doživljajem.

Uživajte u spoju inovativnog street fooda i fine dininga u srcu Rovinja, gdje će se spojiti lokalne i globalne kulinarske tradicije, osiguravajući vam nezaboravno iskustvo koje ne želite propustiti.

PR tekst

Pratite Andreine priče na Instagramu: andrea_pancur  

 

Al Dente Rovinj

  • Posebno iskustvo

    Rovinjski restoran Al Dente i njegov glavni chef Aleksandar Dimitrijević, jedan od perspektivnijih chefova na regionalnoj sceni, koji donosi svoje bogato iskustvo iz Michelin-ovih restorana, 5. listopada 2024.
  • Inovativni koncept

    Inovativnog koncepta „Thyme Street Cuisine“ Ovaj jedinstveni kulinarski doživljaj nadilazi granice klasične ulične hrane, spajajući inovacije i osobni pečat vrhunskih kuhara kako bi popularna „street food“ jela pretvorili u prava gastronomska remek-djela.